top of page

Over mezelf

Hoi, mijn naam is Chiara en ik woon in Waregem.

 

Energetisch werk is iets dat me al lange tijd boeit. Naast de verschillende behandelingen en massages, zijn werken met kristallen en werken rond zelfbewustzijn een vaste waarde geworden. Via deze weg hoop ik mijn passie met je te kunnen delen en je te helpen waar ik kan. Ik wil jou helpen groeien en samen met jouw je bagage aanpakken bij de bron. Dat doe ik als energetisch therapeut onder andere met Shiatsu massages en Cranio Sacrale behandelingen.

Geef me gerust een seintje bij vragen.

 

Dit combineer ik met mijn webshop vol heerlijk geurende kaarsen die gemaakt zijn van natuurlijke producten. 

Hopelijk tot snel!

Wat is Sankofa?

Over de naam "Sankofa" heb ik niet lang hoeven nadenken. Sankofa vindt zijn oorsprong in Afrika.
Het is een symbool en betekent voor mij : "Kijk naar je verleden, maar neem enkel mee wat je daaruit kan gebruiken. Het overige laat je los, vergeet je of pak je aan".

 

Met Sankofa hoop ik je te kunnen helpen met het laatste.

Ik zou je graag helpen je bagage aan te pakken, er iets mee te doen en te zorgen dat je terug ten volle in je kracht kan staan. Dat kan gaan van rugpijn tot migraine, van slapeloosheid tot huilbuien.

Niet enkel fysieke klachten kunnen verholpen worden met de
massages en behandelingen. Ook voor emotionele klachten kan jebij mij terecht. 

 

Graag meer weten?
Lees dan zeker de info bij shiatsu en cranio sacrale 

Mijn visie

Gebeurtenissen en dagelijkse invloeden kunnen een blijvende impact hebben. Met Sankofa wil ik jou helpen die bagage aan te pakken of een plaats te geven. Ik hoor graag hoe het met je gaat, waar je hulp bij nodig hebt en hoe ik jou verder kan helpen. Neem plaats op mijn mat en ontspan je maar eens volledig

Mijn missie

Ik wil graag vrouwen helpen groeien en hen ondersteunen om terug in hun kracht te staan.

Ik wil hen laten inzien dat wachten tot het spreekwoordelijk vat vol is geen optie mag zijn. We pakken samen de zaken in handen en doen er iets mee. 

bottom of page